«Ο Τσίπρας ετοιμάζει μία κακοστημένη παράσταση στη Θεσσαλονίκη, η οποία πλέον δεν κόβει εισιτήρια»

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι υπάρχει στίγμα επιτυχίας. Υπουργοί συνομιλούν με τις συλλογικότητες που καταστρέφουν δημόσια περιουσία και ιδιωτικές περιουσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και η κυβέρνηση έχει να αποφασίσει να τους "χαϊδεύει"», δήλωσε, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ά Αθηνών,Βασίλης Κικίλιας.

Και ανέφερε ότι στη Θεσσαλονίκη «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει μία κακοστημένη παράσταση, η οποία πλέον δεν κόβει εισιτήρια». Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Κικίλιας, τα έσοδα από τους φόρους είναι λιγότερα από 600 εκατ. ευρώ και ενώ οι πολίτες έχουν υποστεί, φορολογική λαίλαπα, υπάρχει υστέρηση εσόδων.

«Ενώ το κράτος υπεροφολογεί τους πάντες, δεν επιστρέφει αυτά τα οποία πρέπει. Ο αρμόδιος υπουργός έρχεται και λέει ότι από τη κύρια πηγή χρηματοδότησης για να αναπτυχθεί η χώρα, που είναι το πακέτο Γιούνκερ, δεν έχουν μπορέσει να απορροφήσουν παρά ελάχιστα. Γιατί η κυβέρνηση έχει κάνει μπίζνες πλαν την πολιτική απάτη! Αυτό είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που πάνε να στήσουν τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σόου για να κρύψουν την αποτυχία τους», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φορολογεί άγρια τους πάντες, με ταξικό πρόσημο.

Ο κ. Κικίλιας, ανέφερε πως χαίρεται να πηγαίνει καλά ο τουρισμός, αλλά παράλληλα αναρωτήθηκε: «Όμως, δεν είναι αμαρτία σε αυτήν τη χώρα που έχει τις προοπτικές να πάει πολύ καλύτερα αυτή η ανίκανη κυβέρνηση να κρατάει πίσω τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;».

Επιπλέον, επισήμανε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στη Θεσσαλονίκη 15 ημέρες νωρίτερα και άκουσε τα επιμελητήρια, τους κοινωνικούς φορείς, ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς ανθρώπους της ελεύθερης οικονομίας, ενώ σήμερα θα ακούσει νέα παιδιά που μπήκαν στο πανεπιστήμιο.

Υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει οριζόντια σε όλη την κοινωνία. Εμείς δεν μιλάμε για 30 χρόνια πριν και για δήθεν εμφυλιοπολεμικές μάχες. Στη Νέα Δημοκρατία μιλάμε με ρεαλισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε πέρυσι γιατί εξαγγέλλει ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ 30% και όχι 40, 50 ή 60% απάντησε: "Τα έβαλα κάτω και τόσο μπορούν να μειωθούν οι δαπάνες από αυτόν τον φόρο. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών ο λαός θα δώσει την απάντηση του".
«Στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα και δεν θα δώσει ψεύτικες ελπίδες» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Τέλος, αναφερόμενος στο καίριο θέμα των πλειστηριασμών, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Πλειστηριασμοί α' κατοικίας δεν έγιναν ποτέ και προστατεύθηκαν με τον νόμο Κατσέλη, ενώ τώρα γίνονται».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!