ΣΥΡΙΖΑ: Βραβείο αριστείας στη Ν.Δ. σε αντιγραφή και ρουσφέτι

«Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη Ν.Δ.», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους για την επιλογή της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στο πανεπιστήμιο Πατρών να στηρίξει 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία στην εξεταστική του Ιουνίου και τιμωρήθηκαν με απόφαση της γενικής συνέλευσης των καθηγητών της σχολής τους.

Σε σχετική του ανακοίνωση τονίζει ότι το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής αναδεικνύει «την... αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια».

Ακόμη, συμπληρώνει ότι «η Ν.Δ. έσπευσε με υπερβολική καθυστέρηση να σχολιάσει την πρωτοφανή απόφαση της τοπικής ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία και αφού το θέμα πήρε εκτενέστατη δημοσιότητα, ενώ στις σχετικές ανακοινώσεις μίλησε για "υπερβολές"».  

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!