Γερμανία: Επιμένει στο ανώτατο όριο για τους πρόσφυγες το CSU -Για να κόψουν τον αέρα στο AfD

«Είχαμε ένα πλήγμα στη δεξιά πλευρά», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Χορστ Σέφερ την Κυριακή στο Μόναχο. Αυτή η πληγή μπορεί να κλείσει «με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις».

Το αδελφό κόμμα των χριστιανοδημοκρατών άγγιζε με βάση τους υπολογισμούς της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας (BR) το 38,7 (2013: 49,3) %, παρουσιάζοντας έτσι το δεύτερο χειρότερο αποτέλεσμα σε ομοσπονδιακές εκλογές. «Πρέπει να δομήσουμε μια πολιτική για τους συντηρητικούς - φιλελευθέρους στη Γερμανία, η οποία να γίνεται κατανοητή από τους ανθρώπους» δήλωσε ο Σέφερ στη Βαυαρική Ραδιοφωνία.

Το CSU δεν θα εξετάσει «λάθος συμβιβασμούς» κατά τις διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο. Βάση αποτελεί το «σχέδιο για τη Βαυαρία», στο οποίο το κόμμα είχε σχηματίσει τις αδόκιμες για το CDU θέσεις του - μεταξύ άλλων ένα ανώτατο όριο για την υποδοχή των προσφύγων στη Γερμανία. «Με τίποτα άλλο δεν μπορεί να επιστρέψει επικεφαλής κόμματος από το Βερολίνο» δήλωσε.

Πηγή: DW, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!