Φρενίτιδα για το νέο iPhone

Η ώρα της αλήθειας  πλησιάζει, καθώς την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου η Apple  θα κάνει με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τις ανακοινώσεις της. Ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά έλειψαν οι... διαρροές. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι τόσο μεγάλο που ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων διέρρευσαν στο Internet, γεγονός που φέρεται να έχει εξοργίσει την εταιρεία.

Τι είναι λοιπόν γνωστό μέχρι τώρα; Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, που στην ουσία αποτελούν τις αναβαθμίσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, καθώς και μία νέα  ακριβότερη συσκευή που μέχρι τώρα  ο διεθνής Τύπος αποκαλεί iPhone X και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν αυτό είναι το αληθινό του όνομα ή μία προσωρινή κωδική ονομασία.

Σε  κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone X θα είναι μία premium συσκευή που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι έως τώρα πληροφορίες που φιλοξενούν τα διεθνή media κάνουν λόγο για μία συσκευή με νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη οθόνη OLED που θα καλύπτει σχεδόν πλήρως την πρόσοψη, απουσία του «home button»  και αντικατάστασή του από μια «μπάρα εργασίας», αλλά και απουσία του αισθητήρα  αφής και αντικατάστασή του από ένα «σαρωτή προσώπου», που στην πράξη θα αποτελεί μια εφαρμογή τρισδιάστατης σάρωσης του προσώπου του χρήστη, ώστε η συσκευή να τον «αναγνωρίζει» και να ξεκλειδώνει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  που διέρρευσαν τη Δευτέρα, η εν λόγω εφαρμογή θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji (τις γνωστές σε όλους ψηφιακές «φατσούλες»).

Το ακριβές κόστος της συσκευής παραμένει ακόμη άγνωστο, αν και οι φήμες τη θέλουν να κυμαίνεται περί τα 1.000 δολάρια.

Οσο για τα δύο άλλα μοντέλα, iPhone 8  και iPhone 8 Plus, οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι θα θυμίζουν περισσότερο τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά θα διαθέτουν ταχύτερο επεξεργαστή και ενδέχεται η πίσω όψη τους να είναι από γυαλί, κάτι που ακούγεται επίσης και για το iPhone X.

Στην παρουσίαση της Τρίτης, δεν είναι μόνο τα νέα  iPhone που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Η  Apple  αναμένεται επίσης να παρουσιάσει και μια νέα νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS, που θα περιέχει σημαντικές αναβαθμίσεις.

Παράλληλα, θα παρουσιάσει τα νέα Apple  Watch, καθώς και την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση του Apple TV.

Τις ανακοινώσεις της Τρίτης αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο οι καταναλωτές, αλλά και οι επενδυτές, αφού τα iPhone αποτελούν το πλέον επιτυχημένο προϊόν της εταιρείας  που καθορίζει στον μεγαλύτερο βαθμό και την κερδοφορία της συγκριτικά με όλη την γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

πηγή φωτογραφίας: AP/ Alan Diaz            


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!