Υπεραισιόδοξος για το PAO Foundation ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να απέφυγε με ντρίπλα τους δημοσιογράφους στο ΟΑΚΑ αλλά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε υπεραισιόδοξος για το PAO Foundation και τη κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αφού είπε αρχικά πως δεν μπορεί να μιλήσει για τον Δημήτρη και το πλάνο του σημείωσε πως όποιος κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Δεν μπορώ να απαντήσω. Θα πρέπει να βρείτε τον ίδιο. Οποιοσδήποτε κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος και θα πρέπει όλοι οι καλοί Παναθηναϊκοί να σταθούν στο πλευρό του. Οτιδήποτε ικανό να γίνει".

Ενώ σε ερώτηση για το αν θα βοηθήσει σημείωσε: "Είναι γνωστό τι πρόκειται να κάνουμε και πόσο μπορούμε να βοηθήσουμε. Άμα δεν γίνει η προσπάθεια, δεν θα δούμε αν θα βρεθεί λύση. Ο χρόνος κυλάει και θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι υπεραισιόδοξος".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!