Ryanair: Κόβει πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από την Ελλάδα


Όπως έχει αρχίσει να γίνεται ορατό και στις κρατήσεις μεγάλος χαμένος είναι το αεροδρόμιο των Χανίων που πριν μερικά χρόνια είχε δημιουργήσει βάση. Για όλη την χειμερινή περίοδο διακόπτει τις πτήσεις απο Χανιά προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάφο. Από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν ελάχιστες πτήσεις μόνο την περίοδο των γιορτών.
Επίσης επηρεάζονται αρκετές πτήσεις εξωτερικού της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα προς Παρίσι, Αμβούργο, Μπρατισλάβα και Βαρσοβία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυδιαφημιζόμενη βάση που είχε δημιουργήσει στα Χανιά η Ryanair τον Δεκέμβριο του 2012 κατέρρευσε με πρώτα θύματα τους κατοίκους των Χανίων. Ήδη λίγες εβδομάδες πριν - και προφανώς μη γνωρίζοντας τις προθέσεις του ανταγωνιστή της - η Aegean είχε διακόψει την σύνδεση με την Θεσσαλονίκη. Πλέον είναι άγνωστο εάν θα αλλάξει τον πραγραμματισμό της ώστε να υπάρχει επανασύνδεση μεταξύ των δύο πόλεων ενώ ενδιαφέρον έχει και το τι θα πράξουν και άλλες μικρότερες εταιρείες που είχαν ως αρχή να μην πραγματοποιούν δρομολόγια όπου "σκοτώνει" την αγορά η Ryanair.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ημέρα ανακοίνωσης διακοπής δρομολογίων της Aegean προς την Θεσσαλονίκη οι τιμές της - κατά τα άλλα low cost - Ryanair εκτοξεύθηκαν πάνω από 200 ευρώ για μία απλή διαδρομή μισής ώρας.
Όπως είχε γράψει και λίγο νωρίτερα το ΝEWS24/7 η Ryanair έχει πάρει τα μέτρα της για να αποζημιώσει επιβάτες που ήδη έχουν εκδώσει εισιτήρια για την χειμερινή περίοδο

Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!