Συνελήφθη καθηγητής που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια UPD

Εξηντάχρονος καθηγητής μουσικής συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει επιβεβαιωθεί η ασέλγεια σε μια εννιάχρονη και μια εντεκάχρονη μαθήτρια, ενώ ελέγχεται και το ενδεχόμενο να έχει ασελγήσει και σε άλλο 9χρονο κοριτσάκι.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δράκο, που δίδασκε φλάουτο στη Μουσική Σχολή Πρελούδιο.

Ειδικότερα, ο 60χρονος καθηγητής, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ασέλγησε σε δύο κορίτσια, 9 και 11 ετών, τα οποία έχουν ήδη καταθέσει στην αστυνομία, ενώ διερευνάται και ανάλογο περιστατικό σε βάρος 9χρονης, η οποία ακόμη δεν έχει καταθέσει διότι λείπει για διακοπές.

Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες φωτογράφιζε. Οι φωτογραφίες βρέθηκαν στο σπίτι του και βοήθησαν τις αρχές να επιβεβαιώσουν τις πράξεις του.

Συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων του 9χρονου κοριτσιού στα τέλη Ιουλίου, που τους αποκάλυψε τι συνέβαινε όταν πήγαινε για το μάθημα μουσικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παιδόφιλου, καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι, κάννη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και δύο ψηφιακοί δίαυλοι.

Υποστήριξε ότι είχε τα όπλα για λόγους ασφαλείας.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!