Δείτε βίντεο: 'Καλησπέρα, σας περιμένω όλους' λέει η Κάρλα Μπρούνι από την Αθήνα

Η Κάρλα Μπρούνι, πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς.

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί τραγουδάει γνωστά αγγλικά τραγούδια όπως το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, σε δικές της διασκευές για τις οποίες συνεργάστηκε με τον διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ.    

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, αργά το βράδυ της Κυριακής, ένα βίντεο όπου απευθύνεται στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά (που είναι η μητρική της γλώσσα) στο ελληνικό κοινό, προσκαλώντας το να την απολαύσει από κοντά. "Καλησπέρα Αθήνα! Σας περιμένω όλους" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

(Φωτογραφία: AP/ Eric Feferberg)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!