Κυρ. Μητσοτάκης για γενέθλια Ν.Δ.: Προχωράμε μπροστά

«Προχωράμε μπροστά και προχωράμε δυνατά για να γράψουμε ξανά οι Έλληνες τη δική μας ιστορία» αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του για τα 43 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.

Ο κ. Μητσοτάκης θυμίζει ότι η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, την οποία παρουσίασε πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η «η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική Παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».

«Από τότε πέρασαν πολλά» σημειώνει, τονίζοντας ότι «το αποτύπωμά μας στην νεότερη ιστορία της χώρας είναι έντονο: Αποκατάσταση και εμπέδωση της Δημοκρατίας, ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατοχύρωση της θέσης μας στον ευρωπαϊκό πυρήνα, μεγάλες μεταρρυθμίσεις, πίστη στην ελεύθερη οικονομία, μάχες για τα εθνικά μας συμφέροντα».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρει παράλληλα πως σήμερα το κόμμα «προχωρά μπροστά, αλλάζει, ανανεώνεται και προσαρμόζεται στην εποχή του», ενώ όπως σημειώνει, «πάνω από όλα ενώνει τους Έλληνες».

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνει κάλεσμα «σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, από όπου και αν προέρχεται, ό,τι και αν ψήφισε τα τελευταία χρόνια (…) να προχωρήσουμε μαζί» αφήνοντας πίσω «την πόλωση, το διχασμό, την τοξικότητα των τελευταίων ετών».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!