Ο Τσίπρας θα απαντήσει στη Βουλή την Παρασκευή για τα F-16

Στην Ώρα του Πρωθυπουργού, την Παρασκευή αναμένεται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με την Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού με επίκαιρη ερώτηση κάλεσε τον Πρωθυπουργό να απαντήσει στη Βουλή, ποια αντισταθμιστικά ανταλλάγματα εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση για τη Σούδα και τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη συμφωνία για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 από τις ΗΠΑ.

 

Ακόμα για το πότε θα υποβάλλει στη Βουλή προς έγκριση το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των συγκεκριμένων πολεμικών αεροσκαφών και αν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης αεροσκαφών F-35 ως αντισταθμιστικού ανταλλάγματος για τη Σούδα.

 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από όσα έχουν δημοσιευτεί στο Τύπο σχετικά με τις συμφωνίες που υπέγραψε στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και το σάλο που έχει δημιουργηθεί και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για το κόστος της αναβάθμισης στα F-16 αποφάσισε να απαντήσει στη Βουλή προσπαθώντας να σταματήσει την αμφισβήτηση από την αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη του κόμματός του.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!