Αρχισε η κλαδευτική περίοδος στο Δήμο Καλαμαριάς

                                                                                                           Καλαμαριά  28 –11 – 2017        

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       ΄Αρχισε η κλαδευτική περίοδος στο Δήμο Καλαμαριάς

Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς ξεκίνησε και φέτος τις εργασίες κλάδευσης των δένδρων, η οποία αναμένεται να διαρκέσει, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες,  μέχρι το τέλος Μαρτίου 2018.
Η κλάδευση των δένδρων διενεργείται τόσο από συνεργεία του Δήμου, όσο και από ιδιώτη εργολάβο Πρασίνου, στον οποίο ανατέθηκε μέρος των κλαδεύσεων, ύστερα από δημόσια διαγωνιστική διαδικασία.
Συγκεκριμένα: Συνεργεία του Δήμου θα κλαδεύσουν τις περιοχές Ν. Κρήνη, Αη Γιάννη, Κηφισιά, Βότση, Φοίνικα, καθώς επίσης και μέρος της περιοχής Αρετσούς η οποία περιβάλλεται από τις οδούς Ν. Πλαστήρα - πλατεία Σκρά, Κολοτούρου, Πόντου- Αγ. Νικολάου, Μακροχωρίου και Μιαούλη.
Στον εργολάβο Πρασίνου ανατέθηκαν οι περιοχές του Βυζαντίου, του Αγ. Παντελεήμονα, το Καραμπουρνάκι, του Κέντρου εκτός των οδών Μεταμορφώσεως και Κομνηνών , του Κατιρλί και της Αρετσούς, πλην της περιοχής που θα κλαδέψουν τα συνεργεία του Δήμου και αναφέρονται παραπάνω. 
Οι εργασίες αφορούν στην  κλάδευση των δέντρων  που βρίσκονται σε πεζοδρόμια, νησίδες και πάρκα, με σκοπό τη βελτίωση της υγείας και της σφριγηλότητας των δένδρων, τον έλεγχο της ανάπτυξής τους, την αισθητική, καθώς επίσης και για λόγους ασφάλειας.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!