Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας από σκύλους

Επίθεση από σκυλιά δέχθηκε μια γυναίκα στην Ξάνθη, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης, στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, όταν η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μάντρα επιχείρησης, όπου βρίσκονταν τρία σκυλιά.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, η 70χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση δαγκωμένη στο κεφάλι τα μάτια και την μύτη αλλά και σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που επικαλείται το τοπικό σάιτ, η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε για άγνωστο λόγο μέσα σε μια μάντρα με οικοδομικά υλικά και ο ιδιοκτήτης της κλείδωσε την πόρτα και αποχώρισε από το σημείο χωρίς να αντιληφθεί ότι η άτυχη γυναίκα είχε μείνει μέσα στο μαγαζί του.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, που αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!