«Δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι και κουκουλοφόροι Μπατράνηδες»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την καταγγελία του Ολυμπιακού, ο οποίος ζητάει αφαίρεση βαθμών από την Ένωση, χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία της έδρας για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τόνιζαν πως οι Πειραιώτες προσφεύγουν σε αυτές τις κινήσεις επειδή δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν θα γίνουν ρουφιάνοι και κουκουλοφόροι Μπατράνηδες.

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Εχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες.

Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές», ανέφεραν χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!