Επίθεση Κωνσταντινέα (ΣΥΡΙΖΑ) στη δήμαρχο Μάνδρας: Μιλάς πολύ αντί να κάνεις πράγματα

Με τη δήμαρχο Μάνδρας, της οποίας η πόλη θρηνεί 19 θύματα, τα έβαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα θέλησε να κάνει τις απαραίτητες υποδείξεις στην κυρία Κριεκούκη, δήμαρχο Μάνδρας, αφού για εκείνον ο δήμος έχει κάνει λίγα πράγματα ενώ αντί να παρουσιάζεται και να μιλάει στις τηλεοράσεις, θα έπρεπε να είναι στα σπίτια και να κάνει καταμετρήσεις.

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα. Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φρόντισε να διατηρήσει τους ίδιους υψηλούς τόνους. Η κυρία Κριεκούκη, που ήταν εκείνη που διατήρησε την ψυχραμία της, παρόλο που ο δήμος της και οι κάτοικοί του βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, του ζήτησε να πάρει πίσω το λόγο του καθότι ήταν «απαράδεκτος», όπως σημείωσε, κάτι που ο βουλευτής από την Καλαμάτα δεν έκανε ποτέ.

Στον έντονο διαπληκτισμό παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας ο οποίος κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζεται με τέτοια καταστροφή. Ντροπή».

«Την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές», συνέχισε με αμείωτο ρυθμό ο κ. Κωνσταντινέας για να πάρει την απάντηση από την κυρία δήμαρχο: «Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά. Αυτός είναι λαϊκισμός».

«Εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται», ανταπάντησε σε έξαλλο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!