Λήξη συναγερμού στη Βρετανία: Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πυροβολισμοί στο μετρό του κεντρικού Λονδίνου

Ο σταθμός του μετρό Oxford Circus , στο κεντρικό Λονδίνο, εκκενώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας. Αν και αρχικά υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς στο σημείο, οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν τέτοιες αναφορές και ο σταθμός άνοιξε ξανά.

 

 

 

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη μέχρι στιγμής, η οποία τραυματίστηκε καθώς έβγαινε από τον σταθμό.

 

 

 Το χρονικό του «συναγερμού»

 

Ένοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και υπήρξαν οδηγίες οι κάτοικοι να παραμείνουν στα σπίτια τους. Η αστυνομία αντιμετώπισε το συμβάν «σαν να σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα» σημειώνουν ο αρχές στο Λονδίνο.

 

 

 

Σύμφωνα με το BBC, πολίτες έτρεχαν, ούρλιαζαν και έκλαιγαν καθώς απομακρύνονταν από τον σταθμό.

 

 

 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για κάποιο περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα στον σταθμό για το οποίο ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί.

 

To ΒΒC μεταδίδει μαρτυρίες που αναφέρουν πως κόσμος έτρεχε μακριά από τον σταθμό και αναφέρουν πως υπάρχει εντολή των αστυνομικών να αποφεύγεται η περιοχή.

 

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Oxford Street λίγο πριν κλείσει ο σταθμός ήταν ασφυκτικά γεμάτη από πολίτες που βγήκαν για ψώνια τη Black Friday και επικρατούσε κομφούζιο.

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!