Ο Τσίπρας πρωταγωνιστεί στο βίντεο της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα

Πρωταγωνιστής στο βίντεο που αναφέρεται στο κοινωνικό μέρισμα και δημοσιοποίησε σήμερα (24/11) η κυβέρνηση, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. 

 

Το βίντεο είναι διάρκειας 112 δευτερολέπτων και πέραν των πλάνων που υπάρχει από το γνωστό διάγγελμα του πρωθυπουργού, υπάρχουν και πλάνα από το γραφείο του την ώρα που το συνέτασσε. 

 

 

 

Το βίντεο ξεκινά με κοντινό στα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων που έχουν λίγα και λιγότερα και συνεχίζεται με υπονοούμενα για όσους «έχουν πάρα πολλά». Οι τελευταίοι δηλώνονται στο βίντεο με ένα χέρι που κρατάει ένα ακριβό πούρο (αναμμένο!). Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα άλλο χέρι που προσπαθεί να ανοίξει μια κλειστή πόρτα που δηλώνει την φοροδιαφυγή που προσπαθεί να πατάξει η κυβέρνηση. 

 

 

 

Στο τέλος του βίντεο, μια χαρούμενη δικαιούχος του μερίσματος λέει χαμογελαστή ότι τα χρήματα αυτά που δίνονται «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».

 

Στο Twitter, επίσης, υπάρχει σχετική ανάρτηση, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει πως: «Tο μέρισμα από την δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους». 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!