ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ : «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και φέτος στις 22 & 23 Δεκεμβρίου 2017. Νύχτα των Χριστουγέννων Θεϊκή!

Νύχτα των Χριστουγέννων Θεϊκή!

«ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και φέτος στις  22 & 23 Δεκεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση διοργανώνεται, από την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ έξι συλλόγων με την φιλική συμμετοχή σχολείων, πολλών εθελοντών και επαγγελματιών και την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά.
Το μικρό μαγικό χωριό, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ στην πλατεία Μετεώρων.
Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα είναι εκεί να σας υποδεχτούν και να του ψιθυρίσετε στο αυτί, την δική σας ευχή.. που ίσως φέτος γίνει πραγματικότητα. Στο μικρό χωριό μας θα απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ, πολλές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη,κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, κατασκευές, face painting, παιχνιδιάρικους κλόουν, εδέσματα και κρασί και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Μοναδικό αντάλλαγμα για την είσοδο στο χωριό μας, το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση.
Και ας μην ξεχνάμε ότι οι μέρες αυτές είναι της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της συνεργασίας. Με τη σκέψη μας να αγκαλιάζει όλη τη γη και τη δράση μας να ξεκινάει από τους πιο κοντινούς συνανθρώπους μας, ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό τα φετινά Χριστούγεννα. Ας μην περιοριστούμε στην μέριμνα των δικών μας μόνο, αλλά ας εκφράσουμε έμπρακτα την ευαισθησία και την ψυχική μας ευγένεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το καλάθι αλληλεγγύης. Μέσα από μια τέτοια προσέγγιση θα αισθανθούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να συγκλονίζει την ύπαρξή μας και να μας ενδυναμώνει πραγματικά.
Πολλές ευχές σε όλους να νιώσετε την χαρά των Χριστουγέννων, που είναι η ελπίδα, το νόημα των Χριστουγέννων, που είναι η ειρήνη και την καρδιά των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη!Περισσότερες πληροφορίες δείτε στην σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/simpraxi/
καθώς και στην ψηφιακή εκδήλωση:https://www.facebook.com/profile.php?id=1282488451857081&ref=br_rs
και γενικότερα για την πενταετής δράση μας δείτε και στην σελίδα μας στο youtube:https://www.youtube.com/user/simpraxi
Περιοχή συνημμένων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!