Νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία στον Όλυμπο: Σκοτώθηκε για να σώσει το φίλο του

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το δυστύχημα με τους ορειβάτες που σημειώθηκε το Σάββατο στον Όλυμπο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον διοικητή της Π.Υ. Κατερίνης, Ευάγγελο Φαλάρα, που μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν, όταν ο ένας εκ των δύο ο 25χρονος γλίστρησε στη χαράδρα εξαιτίας του πάγου και ο δεύτερος, ο 26χρονος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει το φίλο του, έπεσε και εκείνος στη χαράδρα γλιστρώντας τελικά περισσότερα μέτρα ενώ χτύπησε και στο κεφάλι, κάτι που τελικά αποδείχτηκε μοιραίο.

Ο 25χρονος αν και τραυματισμένος στα πόδια κατάφερε να ανέβει σε ένα δέντρο και να καλέσει σε βοήθεια ενώ έμεινε πέντε ώρες στο πλάι του νεκρού φίλου του, μέχρι τελικά οι πυροσβέστες να καταφέρουν να τους βγάλουν από τη χαράδρα. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κατάσταση ισχυρού σοκ.

«Ο ένας εκ των δύο γλίστρησε στη χαράδρα, στην προσπάθεια να τον βοηθήσει ο δεύτερος, έφυγαν και οι δύο πάνω στο παγωμένο χιόνι με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν ο ένας κάποια μέτρα, ο άλλος περισσότερα», είπε ο Ευάγγελος Φαλάρας μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πέσαμε μαζί. Η ψυχή μου πονάει, δεν θέλω να σκέφτομαι τι έζησα εκεί πάνω…», φέρεται να είπε ο 25χρονος διασωθείς σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1. Ο νεαρός που είδε τον φίλο του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στα πόδια και σε κατάσταση ισχυρού σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!