Ο Δήμος Παύλου Μελά προμηθεύτηκε ανυψωτικό μηχάνημα για είσοδο ΑμεΑ στην κολυμβητική δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Παύλου Μελά προμηθεύτηκε ανυψωτικό μηχάνημα για είσοδο ΑμεΑ στην κολυμβητική δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου


Ο Δήμος Παύλου Μελά και συγκεκριμένα το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Διεύθυνσης  Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Καθημερινότητας των Κοινωνικών Ομάδων, προμηθεύτηκε και εγκατέστησε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ειδικό υπερσύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για μεταφορά και είσοδο ΑμεΑ στην κολυμβητική δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ενημερώθηκε για τη χρήση του μηχανήματος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου και τα υπηρεσιακά στελέχη και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την αγορά που δίνει τη δυνατότητα τόσο στα ΑμεΑ όσο και σε άλλα άτομα όπως παχύσαρκους, να εξυπηρετούνται και να έχουν πρόσβαση στο Κολυμβητήριο με ασφάλεια.
Ο Δήμος Παύλου Μελά επιδιώκει να είναι λειτουργικοί και προσβάσιμοι οι ανοιχτοί δημόσιοι χώροι και τα κλειστά δημοτικά κτίρια – εγκαταστάσεις, σε όλους τους πολίτες και φροντίζει για την άρση των εμποδίων που αφορούν την καθημερινότητα ατόμων με αναπηρίες.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!