Καταστηματάρχες είπαν τα παράπονά τους στον... κ Γιώργο Λίλτση, υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταστηματάρχες είπαν τα παράπονά τους στον... υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά!

Τα παράπονά τους στον... υποψήφιο δήμαρχο είπαν οι καταστηματάρχες του δήμου Παύλου Μελά!
Ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» και γιατρός Γιώργος Λίλτσης συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής παράταξης τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκαν περισσότερες από χίλιες επιχειρήσεις που βρίσκονται στα όρια του δήμου, συζήτησαν με τους καταστηματάρχες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα.
Μεταξύ άλλων, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της γειτονιάς αναφέρθηκαν στην απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου από την πλευρά της διοίκησης του δήμου για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο δήμο Παύλου Μελά. Ζήτησαν από την «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» να πιέσει και από την θεσμική της θέση για την πραγματοποίηση δράσεων όπως είναι οι «Λευκές Νύχτες» που πραγματοποιούνται σε πολλούς δήμους της χώρας, μουσικών δρώμενων και events που θα «κατεβάσουν» ξανά τον κόσμο στο δρόμο.
Από την πλευρά τους, τα στελέχη της αυτοδιοικητικής παράταξης και ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά δεσμεύτηκαν για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, σε συνεργασία με εκπροσώπους οικονομικών φορέων και επιστημόνων, για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας που μεταξύ άλλων θα δίνει κίνητρα σε νέους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην περιοχή και στους υπάρχοντες καταστηματάρχες να διατηρήσουν ανοικτές τις επιχειρήσεις τους. «Το σχέδιό μας θα το καταθέσουμε στους δημότες των Μετεώρων, της Ευκαρπίας, της Σταυρούπολης και της Ευκαρπίας πριν τις εκλογές του 2019 και θα το εφαρμόσουμε από την επομένη κι όλας της ανάληψης της διοίκησης Παύλου Μελά. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να καθυστερήσουμε ούτε μια ημέρα. Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση είναι απλός παρατηρητής και δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας. Υπομονή... Ο χρόνος των εκλογών πλησιάζει» σημείωσε ο κ. Λίλτσης σε δηλώσεις του.
Σημειώνεται πως η «αναΤΡΟΠΗ» ευχήθηκε σε ιδιοκτήτες μαγαζιών και πελάτες καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλές... δουλειές και τους χάρισε ένα αναμνηστικό συμβολικό δώρο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!