Ενοπλη επίθεση εις βάρος ψυχιάτρου στο Ηράκλειο

Δολοφονική απόπειρα εις βάρος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου, σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης. Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του ενώ εκείνος έβγαινε από το ιατρείο του στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Ο γιατρός πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητό του και τραυματίστηκε ελαφρά.

Από τους πυροβολισμούς έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο γιατρός να τραυματιστεί από τα θραύσματα, ενώ ένας εκ των δραστών χτύπησε και με λοστό το όχημα. Ο γιατρός κατάφερε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Σταμάτησε αιμόφυρτος λίγα μέτρα παρακάτω μπροστά σε εφημερεύον φαρμακείο όπου και ζήτησε πρώτες βοήθειες.

Ο 50χρονος γιατρός φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως γνωρίζει ποιοι του επιτέθηκαν ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ενημερώσει και την εισαγγελία Ηρακλείου για απειλές που δεχόταν.

Η αστυνομία εκτιμά πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις καθώς υπήρχε και όχημα διαφυγής με το οποίο εξαφανίστηκαν μετά το χτύπημα. Ο ψυχίατρος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 8.30 το βράδυ σε σημείο πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και σε ώρα με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων.  


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!