Αγραβάνης: «Να σηκώσω την κούπα στο Βελιγράδι κι ας μην παίξω»

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Δημήτρης Αγραβάνης τοποθετήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Faceboook. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού που θα μείνει εκτός για έξι μήνες και συνεπώς χάνει όλη τη σεζόν, θα χειρουργηθεί στον χιαστό την Τρίτη και έστειλε μήνυμα ενότητας:

«Μεθαύριο μπαίνω χειρουργείο. Το πρώτο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο... Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις μέρες αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα. Ο,τι έγινε έγινε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Είμαστε μία ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν λάθη όλοι. Και ειδικά εγώ δεν τα έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια.

Οπότε ας τελειώσει το θέμα εδώ. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα όμως πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω απ΄όλους κι όχι να κάνουμε την κατάσταση χειρότερη.

Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι κι ας μην παίξω»


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!