Διαμαρτυρία του Απολλωνα Σταυρούπολης για τις ώρες προπόνησης

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                   Σταυρούπολη 18/12/2017   

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ                                             Αρ. πρωτ. 71               



ΠΡΟΣ :
                                           Δήμαρχο Παύλου Μελά
Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού
Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Δ/νση Αθλητισμού                                        
                    

ΘΕΜΑ : Προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΔΣ Ευκαρπίας

 Στον ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης με την Α.Δ.Α. ΩΨΨ9ΩΞΘ-ΙΥΟ δόθηκαν την αγωνιστική περίοδο, που διανύουμε ώρες προπόνησης, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας.
Η ομάδα πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Ευκαρπίας, που μάλλον είχε οικειοποιηθεί το γυμναστήριο όλα αυτά τα χρόνια, εδώ και 2 μήνες, ξεχνώντας ότι πρέπει να υπηρετούμε το αθλητικό ιδεώδες, μας απειλεί και μας εκβιάζει ότι το γυμναστήριο είναι δικό της.
Αρκετές φορές, με τηλεφωνική επικοινωνία, δηλώσαμε τα περιστατικά, στο γραφείο αθλητισμού του δήμου μας, αλλά και στο γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η προπόνηση μας σήμερα, 18/12, ξεκινούσε στις 19:30.
Ο πρόεδρος της ομάδας της Ευκαρπίας μέχρι τις 21:00 και πλέον ήταν μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου, μην αφήνοντας τον προπονητή και τα παιδιά μας να ξεκινήσουν την προπόνησή τους, ενώ μόλις μετά τις 20:40 μας δόθηκε το μισό γήπεδο.
Μάλιστα φώναζε πως είναι δικό του το γυμναστήριο και πως την επόμενη ημέρα θα έχει ραντεβού με τον δήμαρχο στην καφετέριά του, στην Πολίχνη.
Θέλουμε να ρωτήσουμε αν έχει κάποια ισχύ η ΑΔΑ με την οποία μας δόθηκαν οι ώρες προπόνησης ή αν ο κάθε ένας μπορεί να απειλεί και να εκβιάζει στηριζόμενος στους 15-30 ψήφους που μπορεί να κουβαλάει.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα χειροσφαίρισης στον Δήμο Παύλου Μελά, την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες ομάδες για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφαίρισης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης αυτή την στιγμή έχει αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας από όλες της περιοχές του Δήμου μας.
Πριν λίγους μήνες ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης τιμήθηκε ως η πολυπληθέστερη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου για τα πρώην στρατόπεδα.
Η ΟΜΑΔΑ μας που πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα, βρίσκεται κάτω από την τεράστια στέγη του Ομίλου Φίλων ΑΠΟΛΛΩΝ Πόντου, γεγονός που όποιος αγνοήσει θα το βρει μπροστά του.
Περιμένουμε την παραδειγματική αντιμετώπιση της ομάδας της Ευκαρπίας και ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργηθεί νέα ένταση στο γυμναστήριο, στο οποίο θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε.
                                                               Για το
Δ. Σ.
     Η Πρόεδρος                                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας


   Τακίρη Ελένη                                                                                        Σιδηρόπουλος Δημήτριος



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!