Δ. Τζανακόπουλος: Η Ν.Δ. αγνοεί ότι οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα

Αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας αφήνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «προφανώς αγνοεί πως οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα και κάνει λόγο για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη».

«Τη στιγμή μάλιστα που η αίτηση ακύρωσης παραπέμπει το θέμα ακριβώς στην κρίση της Δικαιοσύνης», συμπληρώνει ο υπουργός Επικρατείας, αναφερόμενος στην αίτηση ακύρωσης που υπέβαλε η κυβέρνηση κατά της απόφασης χορήγησης ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

«Πώς όμως η Ν.Δ. να τα πάει καλά με τη διάκριση των εξουσιών όταν ο κος Μητσοτάκης μπερδεύει τον Μοντεσκιέ με το Ρουσώ;», διερωτάται ο κ. Τζανακόπουλος σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία διερωτήθηκε για ποιον λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης χορήγησης ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!