Συνέδριο ΝΔ - Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα LIVE

Ξεκίνησαν  οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της ΝΔ  που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής και Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Εκτός από τις ομιλίες από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο επίτροπος της Ε.Ε για τη μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την Κυριακή, ξεχωρίζει η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν και έξι παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας», «Αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην Τρίτη ηλικία», «Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής» κ.α.

Μητσοτάκης: Το ρολόι μετρά αντίστροφα για να κυβερνήσουμε. Ανοιγμα σε Γεννηματά, Θεοδωράκη

Οικονομικός απολογισμός

"Στον φάκελο του συνεδρίου θα βρείτε τον οικονομικό μας απολογισμό. Έχουμε μειώσει από 8,2 εκατομμύρια ευρώ στα 2,4 εκατ. Ευρώ, μέσα σε δύο χρόνια. Αλλά κυρίως έχουμε συγκεντρώσει παραπάνω από 1,5 εκατ. ευρώ από τα μέλη μας. Σας ευχαριστώ για αυτή την έμπρακτη στήριξη".

Επίθεση σε Τσίπρα

"Έχουμε χρέος να ενώσουμε τον λαό. Να αποκρούσουμε τους ψεύτικους διχασμούς. Να αποδείξουμε στους Έλληνες ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες της εξουσίας, αλλά για τους πολίτες και τις ζωές τους. Και αυτό θα έκανε και ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης... Όλοι καταλαβαίνουν σήμερα πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία... Ας καταλάβει ότι αντέχουμε και τη μεγαλύτερη λάσπη και χυδαιότητα της κυβέρνησής του".

Άρχισε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

"Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Να φέρουμε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια... Είναι μαζί μας στελέχη που σήκωσαν στους ώμους τους την παράταξη στις δύσκολες στιγμές της. Σας ευχαριστώ και σας καλωσορίζω", είπε αρχίζοντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ηχηρή παρέμβαση Κώστα Καραμανλή. Βίντεο


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!