Επίθεση Μαξίμου σε Ν.Δ. με «όπλο» δηλώσεις του Κων. Μητσοτάκη από το 1994

Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1994 μνημόνευσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού για να επιτεθεί στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με αιχμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, το Μαξίμου ρώτησε τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη αν «συμφωνεί ή διαφωνεί με τον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως “είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία”, υπογραμμίζοντας πως “εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία”»;

«Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με “ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος”, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός», πρόσθεσε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!