Πολίτες σε Δραση Αμπελοκήπων Μενεμένης: Επικίνδυνες ρωγμές στο 1ο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων


29 Ιανουαρίου 2018
Δελτίο Τύπου
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
 
Στη Δημοτική κοινότητα Αμπελοκήπων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης λειτουργεί το 1ο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων στη συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου και Πανταζοπούλου . Σε πρόσφατη επίσκεψη μας στο εσωτερικό του σχολείου (στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα κτήρια) διαπιστώσαμε ότι τόσο σε τοίχους ,όσο και στο δάπεδο υπάρχουν ρωγμές . Σε συζήτηση με γονείς μας εξέφρασαν την ανησυχία  και την αγωνία τους γι αυτό το θέμα .


Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή και γι αυτό το θέμα επιδεικνύουν αδιαφορία εδώ και χρόνια.
Αποστείλαμε  σχετική αναφορά προς την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης θέτοντας το σοβαρό αυτό θέμα σε γνώση τους .Η απάντηση τους αποτελεί κόλαφο για την διοίκηση του Δήμου αφού  μας αναφέρουν ότι η κατανομή  των σχετικών πιστώσεων στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτηρίων , ανήκει στον Δήμο .
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή δεν έχουν ασχοληθεί με το σοβαρό αυτό ζήτημα .
Έστω και τώρα τους καλούμε να το πράξουν πριν συμβούν δυσάρεστα γεγονότα για τα οποία τους καθιστούμε υπεύθυνους

          Ο Επικεφαλής 
 Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
       Γιώργος Κυριλλίδης                  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!