ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ: Μετεώρων Χριστούγεννα 4 - ο Επίλογος

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 4 ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Κέφι και διασκέδαση χάρισε και αυτά τα Χριστούγεννα η ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ποικίλες εκδηλώσεις και με ελεύθερη είσοδο.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 22.12.2017 και κορυφώθηκαν το Σάββατο 23.12.2017 .
Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και χάρη στην τεράστια κινητοποίηση φορέων και πολλών δεκάδων εθελοντών, το Μετεώρων Χριστούγεννα προσέφερε χαμόγελα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Η συμμετοχή τριών σχολικών μονάδων της περιοχής, δημιουργώντας το μετέωρο πάρκο των ξωτικών και ο αλευροπολεμος στο τέλος της εκδήλωσης, έδωσαν ιδιαίτερο εορταστικό τόνο και έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο μαγική.
Ιδιαίτερη στιγμή και η βράβευση παιδιών που διέπρεψαν σε διάφορους τομείς και δωρητών κοινοφελών έργων του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί και η επίτευξη ενός από τους βασικούς στόχους των διοργανωτών που δεν ήταν άλλος από την μεγάλη ανταπόκριση πολλών επισκεπτών και χορηγών στο κάλεσμα για συλλογή τροφίμων και ήδη μοιράστηκαν σε οικογένειες που βρίσκονται σε απόγνωση.
Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι φίλοι, οι εθελοντές, οι καλλιτέχνες που διέθεσαν χρόνο και ενέργεια για να μπορέσει να σταθεί και να προχωρήσει ένα βήμα ακόμη μπροστά στην καταξίωση της, η συλλογική αυτή εκδήλωση.
Ξεχωριστά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, για την ευγενή και πολύτιμη προσφορά τους.
Τα Μετέωρα φόρεσαν και φέτος τα γιορτινά τους, ο κόσμος διασκέδασε και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα και αυτό για εμάς έχει μεγάλη σημασία. Παρά το κρύο που επικράτησε, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια, προγραμματίζοντας από τώρα τις εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς.
Η "ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ" είναι μια άτυπη προσπάθεια  συλλόγων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Παύλου Μελά με βασικό σκοπό την ενεργοποίηση όλων των πολιτών σε διάφορα θέματα για το καλό του τόπου.

Πληροφορίες για εμάς θα βρείτε: στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=1502148003338279&ref=br_rs
για κάτι επείγον καλέστε 6944698438
Σήμερα σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν
-Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων
https://www.facebook.com/groups/620478251317090/?ref=ts&fref=ts
-Ένωση Πολιτών Μετεώρων
https://www.facebook.com/enosipolitonmeteoron
-Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Do
https://www.facebook.com/pages/ΑΣ-Μετεώρων-TAE-Kwon-Do/618958014840641
-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους
https://www.facebook.com/filoidasous
-Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος
-6o Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης
-4ο Γυμνάσιο Πολίχνης
-3ο Λύκειο Πολίχνης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!