Αναγνωρίζει το τρομολαγνικό φάουλ ο ΣΚΑΪ

Σε «ανθρώπινο λάθος» αποδίδει ο ΣΚΑΪ, το γεγονός ότι πρόβαλε πλάνα αρχείου στην μετάδοση της είδησης του του χθεσινοβραδινού σεισμού μεγέθους 4,5 Ρίχτερ με επίκεντρο τη Σταμάτα, που είχε μικρή διάρκεια αλλά «κούνησε» αρκετά λόγω του μικρού εστιακού βάθους.

Σε ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός αναγνωρίζει το τρομολαγνικό του φάουλ υποστηρίζοντας το εξής: «κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία»

«Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα» προσθέτει ο ΣΚΑΪ, που αναφέρει πως «το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!