Δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος στο Χαϊδάρι


Εν ψυχρώ δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν στη θέση του οδηγού όταν δύο άντρες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

Ο Β.Στεφανάκος γνωστό όνομα στον κόσμο της νύχτας αφέθηκε ελεύθερος στα τέλη Αυγούστου 2016 μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου.

Το όνομά του συμπεριλαμβάνονταν σε ένα από 44 εντάλματα σύλληψης για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα το καλοκαίρι του 2006 ενώ το 2007 είχε επιχειρήσει με τη συνδρομή δύο αστυνομικών να βγάλει νέο δελτίο ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες από το Τμήμα Ασφαλείας της Πετρούπολης.

Κατά καιρούς είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για διάφορα αδικήματα, όπως δολοφονία, ενώ είχε εμπλακεί και σε αιματηρό «εμφύλιο» μεταξύ ομάδων νονών της νύχτας.

Είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2008 κοντά στο σπίτι του στο Χαϊδάρι και είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που φέρεται να διέπραξε στις 26 Αυγούστου 2006 ο Αλκέτ Ριζάι σε καφενείο στο Περιστέρι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό πάλι για ηθική αυτουργία.

Επίσης, είχε καταδικαστεί τον Δεκέμβριο του 2006 σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για προστασία και λαθρεμπόριο.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!