Ταλαιπωρία για τον Τσίπρα στο Νταβός - Δύο χιλιόμετρα έκανε με τα πόδια στα χιόνια για να φτάσει

Σε «μποτιλιάρισμα» που δημιουργήθηκε στο Νταβός λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έπεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική αποστολή.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, κατά την προσέλευσή της στο ελβετικό θέρετρο, η κυβερνητική αποστολή εγκλωβίστηκε στην κίνηση καθώς είχαν σχηματιστεί ουρές από ακινητοποιημένα οχήματα που προσέρχονταν στο Νταβός.

 

Έτσι ο πρωθυπουργός, προκειμένου να αποφύγει καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματός του περπάτησε για περίπου 2 χιλιόμετρα που απέμεναν μέχρι τον προορισμό τους.

 

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μικρή καθυστέρηση με τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Άντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Ντικ Μπερ.

 

Τελικά ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Φόρουμ, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του και πάλι με τα πόδια.

 

Φωτογραφία του Τσίπρα να κάνει πεζοπορία στα χιόνια βέβαια δεν είδαμε, αλλά τουλάχιτον υπάρχει αυτή με τον βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο να πηγαίνει και αυτός με τα πόδια καθώς και μερικές ακόμη που δείχνουν την ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. Το χιόνι έφτανε σε σημεία τα δύο μέτρα όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία και δείχνουν οι φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!