Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για την αναστολή της λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε γειτονιά της Πολίχνης


Την Κυριακή 14/01/2018 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πολίχνη επί της οδού  Αγ. Γεωργίου 6, για την τοποθέτηση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας των εταιριών Wind και Vodafone, σε οικοδομή στη συγκεκριμένη διεύθυνση. 
Οι κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και την αντίθεσή τους στη λειτουργία της κεραίας σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολλά μικρά παιδιά, άτομα με προβλήματα υγείας και σχολεία σε κοντινή απόσταση. 
Επιτροπή κατοίκων έχει ήδη συλλέξει πλήθος υπογραφών οι οποίες θα κατατεθούν με ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ έχουν αποφασιστεί κινητοποιήσεις με επιστολή διαμαρτυρίας στα γραφεία των συγκεκριμένων εταιριών κινητής τηλεφωνίας καθώς και ασφαλιστικά μέτρα. 
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης δηλώνοντας ότι ο Δήμος Παύλου Μελά θα κινηθεί νομικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα συμπαρασταθεί στους πολίτες που δίκαια διαμαρτύρονται με όποιο μέσο χρειαστεί''






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!