Πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: Μια ιστορική χρονιά το 2017 - Υπογραφές παραχώρησης, επίσκεψη πρωθυπουργού, διαβουλεύσεις, εκδηλώσεις


Το 2017 ήταν μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία για το Δήμο Παύλου Μελά, τις Δυτικές Συνοικίες Θεσσαλονίκης και το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης.
Το πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά παραχωρείται στο Δήμο και με αυτόν τον τρόπο δικαιώνονται η κοινωνία των πολιτών και τα κινήματα που διεκδικούσαν εδώ και χρόνια την παραχώρηση του στρατοπέδου και την ενσωμάτωσή του στην ουσιαστική πραγματικότητα και καθημερινότητα των πολιτών.
Από τις εκδηλώσεις στο χώρο του πρώην στρατοπέδου και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και Υπουργών της κυβέρνησης μέχρι την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο και την παρουσίαση του Σχεδίου Ανάπλασης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, με την επικοινωνία αυτή παρατίθενται τα σημαντικότερα από αυτά τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που πέρασε και θα μείνουν ως πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ένα χαρτοφυλάκιο – αρχείο με σημαντικές αναρτήσεις στο www.pavlosmelas.gr και επιλεγμένο οπτικοακουστικό υλικό 600 φωτογραφιών, 17 video.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!