Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στέλνει 229 μαζορέτες και την αδελφή του στη Νότια Κορέα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε να συμμετάσχει η Βόρεια Κορέα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ και από την στιγμή που πήρε αυτή την απόφαση, έχει δώσει εντολή σε όλους να βάλουν τα δυνατά τους για να προκαλέσει εντύπωση η χώρα του και να βγάλει από πάνω της τη... ρετσινιά της απομονωμένης.

Έτσι, λοιπόν, έδωσε εντολή να μεταβούν στη Σεούλ για τους Αγώνες και 229 πανέμορφες νεαρές μαζορέτες, αλλά και δεκάδες χορεύτριες και μέλη της ορχήστρας Samjiyon. Οι υπεύθυνοι για το ταξίδι τους, φρόντισαν ώστε η εμφάνισή τους να είναι τέτοια, ώστε να μην περνούν απαρατήρητες.

Ένα απ' αυτά που έχει ήδη σχολιαστεί, είναι η ενδυμασία που επιλέχθηκε. Όλες φορούν κόκκινα παλτά έως το γόνατο, με μαύρο γούνινο γιακά και μαύρα γούνινα καπέλα, με χαμηλά μποτάκια.

Την αποστολή περίμεναν στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου θα μένουν, πλήθος δημοσιογράφων, φωτογράφων και cameramen που κατέγραψαν κάθε τους κίνηση.

 

AP Photo/Ahn Young-joon. Pool

Στην τελετή έναρξης, η Βόρεια Κορέα επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη. Την εμφάνιση της μικρότερης αδερφής του Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, διότι άπαντες ξέρουν ελάχιστα για την ίδια και τη ζωή της.

 

Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!