Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κάνοντας λόγο για αλλαγή των καιρικών συνθηκών με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

 

Πιο συγκεκριμένα, η μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες που η ένταση τους στα πελάγη θα φθάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

 

Αναλυτικότερα θα επηρεαστούν:

 

1. Αύριο, Σάββατο (03-02-2018)

 

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στέρεα και η δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και

βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η κεντρική Μακεδονία.

 

2. Μεθαύριο, Κυριακή (04-02-2018)

 

α. μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στέρεα, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος, η δυτική και

κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στέρεας.

 

β. μέχρι το βράδυ πιθανόν η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

 

γ. από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!