Στην Εξεταστική ο Άδωνις Γεωργιάδης για ΚΕΕΛΠΝΟ

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας καταθέτει σήμερα στις 11.00 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, εν αναμονή της διαβίβασης στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση της διασπάθισης δημόσιου χρήματος, των παράνομων διορισμών και του οργίου οικογενειοκρατίας που επικρατούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Στο επίκεντρο της διερεύνησης βρίσκεται το ζήτημα της πρόσληψης 23 προσώπων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία όμως στη συνέχεια μετακινήθηκαν σε πολιτικά γραφεία. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται, πάντως, η στάση που θα κρατήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis, καθώς η σχετική δικογραφία -όπου εμπλέκεται και ο ίδιος- αναμένεται να έχει διαβιβαστεί στη Βουλή μέχρι το μεσημέρι. 

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!