Συνάντηση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. του ΒΕΘ


Θεσσαλονίκη, 2 Φεβρουαρίου 2018  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Β.Ε.Θ. Η Υφυπουργός συζήτησε μαζί τους για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και τα θέματα του κλάδου, και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις.
Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:
«Με τον κ. Παπαδόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Β.Ε.Θ. που μου έκαναν την τιμή να με επισκεφτούν σήμερα, μοιραζόμαστε την πεποίθηση πως η πιο ασφαλής επένδυση για το μέλλον της Ελλάδας είναι η επένδυση στην παραγωγική οικονομία και στη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού κλίματος απέναντι στους ανθρώπους που την κινούν. Με το Β.Ε.Θ., όπως και τα υπόλοιπα επιμελητήρια της χώρας, μας συνδέει ο αμοιβαίος σεβασμός και ο κοινός αγώνας για μια Ελλάδα ευημερίας και παραγωγικότητας».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!