Διώχνει Αντώναρο, κρατάει Άδωνι

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη τίθεται εκτός κόμματος ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τις ευθείες βολές που εξαπέλυσε κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο νωρίτερα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έγραφε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: 

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός»

Αυτή ήταν η δεύτερη ανάρτηση του κ. Αντώναρου μέσα σε μία εβδομάδα καθώς στις 4 Φεβρουαρίου έκανε λόγο -πάλι μέσω facebook- για «υπερπατριώτες» και «μουσαφιραίους».

Πηγές της Ν.Δ. σχολίασαν σχετικά: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί αν χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος, την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια, να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της Ν.Δ. στέλνει μήνυμα και σε άλλα «γαλάζια» στελέχη, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος που ζήτησε χθες (ΕΡΤ) την παραίτηση του Άδ. Γεωργιάδη λέγοντας:

«Στην περίπτωση του Βατοπεδίου όσων τα ονόματα εμπλέκονταν έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη Ν.Δ. ή να φύγουν από βουλευτές. Είναι ένα θέμα που φαντάζομαι θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος, γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή του προέδρου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμένα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες υπήρξε η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση της Novartis:

«Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τονίζεται ότι, σε σχέση με τα μεγάλης σημασίας θέματα του μοριακού ελέγχου του αίματος και της αντιμετώπισης της πανδημίας της γρίπης, οι επισημάνσεις του κ. Αβραμόπουλου ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα», ήταν η σχετική αναφορά (ΑΠΕ-ΜΠΕ) που... φρόντιζε να παίρνει θέση μόνο για τις αναφορές του υπουργού Υγείας επί κυβερνήσεώς του και όχι για οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο στέλεχος της Ν.Δ.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!