Πλήθος φορέων τίμησε την ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. στην κοπή της πίτας [φώτο]Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της η εθελοντική - διασωστική ομάδα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α  Παύλου Μελά - Κορδελιού Ευόσμου την Παρασκευή το απόγευμα. Αρκετοί φορείς τίμησαν με την παρουσία τους την ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α  Παύλου Μελά - Κορδελιού Ευόσμου απο την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν .οι Εθελοντές Πολιτικής προατασιας Πανοραματοσ, ΕΘ.ΕΛ.,-ΟΦΚΑΘ, ΕΘΟΠΑΚ ΟΜΑΚ Καλαμαριάς ο Κ. Κοκολακης, ΔΟΑΠ, Ε.Ε.Ρ ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά , εθελοντές Μικρας, ΟΥΣΑΚ, ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ, ΣΟΨΥ, Συνυπαρξη, Το σύστημα Προσκόπων , κ.α. πολιτιστικοι συλλογοι, όπως μιλαμε για τον αυιτσμο, και νοια-ζω-μαι για την πολη μου, εκπαιδευτικοί, οργανισμος ecocep, Γραφεία Πολιτικής προστασιας Δημων Παυλου Μελα και Κορδελιου Ευοσμου, Πελιτι. ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!