ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Στα δικαστήρια η συνέχεια....Οριστική διακοπή και 1-0 αφού μέτρησε το γκολ,...στα αποδυτήρια

Την οριστική διακοπή του αγώνα αποφάσισε ο κ Κομίνης στις 11.30 μμ μετά τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν 2 ώρες νωρίτερα εξαιτίας της ακύρωσης του γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα ύστερα απο κόρνερ του Μπίσεσβαρ, σαν οφσαιντ. Το γκολ ακυρώθηκε, ύστερα απο υπόδειξη του βοηθού κ Ποντίκη, ο οποίος κάλεσε τον διαιτητή και του υπέδειξε το οφσαιντ υοτ παίκτη του ΠΑΟΚ Μαουρίτσιο
Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ και το ντου το Ιβάν Σαββίδη, που ζήτησε απο τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν και υον Αντελίνο Βιερίνια να ζητάει την παραμονή της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστική είναι η ΄φωτο με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και το όπλο που είχε στη μεση του.
Σύμφωνα με τους γηπεδούχους το φύλλο αγώνα έκλεισε ο διαιτη΄της μετρώντας το γκολ και γράφοντας πως η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει. Οι φιλοξενούμενοι τονίζουν οτι η διακοπή οφείλεται λόγω της βίαιης εισβολής του Σαββίδη και οτι με τέτοιες συνθήκες τρομοκρατίας δεν θα βγει να παίξει.
Τα υπόλοιπα ...στα δικαστήρια....

με πληροφορίες  & φώτο απο το gazzeta


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!