Ισοπαλία από τα... 11 βήματα

Στα... πέναλτι κρίθηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στο (χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας) γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) αφήνει σαφώς δυσαρεστημένους τους γηπεδούχους που βλέπουν να χάνουν περαιτέρω έδαφος στο κυνήγι του φετινού τίτλου. Αντίθετα, αποτελεί μία ισχυρή τόνωση ηθικού για τους «πράσινους» των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Μετά τη σημερινή ισοπαλία, ο Ολυμπιακός έφτασε στους 47 (εκκρεμούν οι αποφάσεις για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) και βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ που έχει 54. 

Έληξε το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης", 1-1 το τελικό σκορ https://t.co/9YcP5lwduJ @olympiacos_org @paofc_ #OLYPAO #slgr pic.twitter.com/rc2liViQrD

— Super League Greece (@Super_League_GR) 4 Μαρτίου 2018

Η απώλεια του τρίποντου γίνεται βαρύτερη για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη στο 62ο λεπτό και για τουλάχιστον μισή ώρα είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα (στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Οικονόμου).

Πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, καθώς ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, κυνήγησε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα και τελικά κατάφερε να αποσπάσει μία σημαντική για αυτόν, ισοπαλία (χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιέ στο 87ο λεπτό). 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ, τις σημαντικότερες στιγμές και τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης [VIDEO].

Παράπονα από τον διαιτητή Ευαγγέλου έχουν κι οι δύο ομάδες: οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι το μαρκάρισμα από το οποίο προήλθε το πέναλτι του Παναθηναϊκού ήταν εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεωρούν πως δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Οικονόμου. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Μποτία, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (88' Μάριν), Οτζίτζα (56' Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (78' Τζούρτζεβιτς)

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Ινσούα, Κουλιμπαλί (80' Χατζηγιοβάνης), Κάτσε (65' Μουνιέ), Τσανδάρης, Λουντ, Αλτμαν, Δώνης (65' Αυλωνίτης)


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!