Ο Δήμος Παύλου Μελά θωρακίζει τα σχολεία του με Αντικεραυνική ασπίδα προστασίας


Τα τελευταία έτη στην Ελλάδα έχουν παρατηρηθεί ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα που χαρακτηρίζονται, μεταξύ άλλων, από έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι καταιγίδες “Ευρυδίκη” και “Κρέοντας” που σάρωσαν όλη την επικράτεια της χώρας και συνοδεύτηκαν από μεγάλες καταστροφές.
Στα πλαίσια της ασφάλειας των σχολικών κτιρίων και του μαθητικού πληθυσμού ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Βάρφης ζήτησε την άμεση λήψη ειδικών μέτρων προστασίας και τη σύνταξη πλήρους μελέτης την οποία ανέλαβε το Τμήμα Σχολικής Στέγης της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών και αφορά την τοποθέτηση αντικεραυνικής ασπίδας για τη θωράκιση των σχολικών κτιρίων του Δήμου.
Την παρούσα στιγμή έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες σε τρεις (3) σχολικές μονάδες που αφορούν το 6ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης, το 5ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας και το 12ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης. Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες στα τρία (3) κτίρια του 3ου Δημοτικού Ευκαρπίαςκαι θα ακολουθήσουν το σχολικό συγκρότημα του 2ου Λυκείου Πολίχνης, το σχολικό συγκρότημα του 18ου Δημοτικού Νικόπολης και το σχολικό συγκρότημα του 4ου Λυκείου Πολίχνης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!