Σοβαρά επεισόδια και πετροπόλεμος με μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας

Σοβαρά επεισόδια και εκτεταμένες ζημιές σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο λιμάνι της Πάτρας, σε συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών, αστυνομικών και λιμενικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών και των λιμενικών. Νωρίτερα προηγήθηκε ένα περιστατικό που φέρεται να εξαγρίωσε τους μετανάστες. "Ένας μετανάστης μπήκε σε ένα φορτηγό με φράουλες. Εκεί στην προσπάθειά του να κρυφτεί τραυματίστηκε και τα αίματα, φαίνεται ότι εξαγρίωσαν τους ομοεθνείς του, οι οποίοι πετούσαν πέτρες", λέει στο tempo24.gr ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος. "Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοιες εντάσεις και καλούμαστε άμεσα και με ψυχραιμία να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις. Για το περιστατικό του τραυματισμού, θα γίνει έρευνα", συμπληρώνει ο κ. Κυριακουλόπουλος.

 Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνομιλώντας με τον Κεντρικό Λιμανάρχη Πάτρας Δημήτρη Κυριακουλόπουλο.

Πηγή: tempo24

Το zougla.gr έχει αναφερθεί εκτενώς στο χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στο λιμάνι της Πάτρας, αλλά και στην ουσιαστική αδιαφορά των Αρχών να το επιλύσουν:Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!