‘’Γελώντας άγρια΄΄ του Christopher Durang από την PUSH YOUR ART COMPANY την Κυριακή 11/3/2018 στο «Χρήστος Τσακίρης» Δήμου Παύλου Μελά με ελεύθερη είσοδο


Η ομάδα Push Your Art Company και ο Δήμος Παύλου Μελά (Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού) παρουσιάζουν το "Γελώντας άγριατου ChristopherDurang, σε σκηνοθεσία Νίκου Ορτετζάτου με τους Σοφία Σακελλαρίου, Πέτρο Φραγκόπουλο, την Κυριακή 11/3/2018 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη Δήμου Παύλου Μελά, Λαγκαδά 221,  με ελεύθερη είσοδο.
Το "Γελώντας άγρια" είναι ένα κωμικό και συνάμα τραγικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής σε μια μεγαλούπολη, εκεί όπου συνωστίζονται οι ψυχώσεις, οι νευρώσεις, τα πάθη, οι έξεις και οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και δυστυχισμένων, έτοιμων για όλα. Ανθρώπων που δεν αποζητούν κάποιο σοβαρό άλλοθι για να συγκρουστούν.
Το γέλιο και δη το άγριο γέλιο είναι η μοναδική απάντηση στη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα που μας ρούφα αδυσώπητα το οξυγόνο. Εκείνο το βασικό στοιχείο της βιολογικής μας λειτουργίας, το αδιαμφισβήτητο συστατικό της ίδιας της ζωής στον ταλαιπωρημένο πλανήτη Γη. Γελάω άρα αναπνέω. Αναπνέω άρα υπάρχω.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!