Παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια του Δήμου Παύλου Μελά για την ασφαλή κίνηση των πεζών





Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, για την εξασφάλιση της συνεχούς, ανεμπόδιστης και ασφαλούς κίνησης των πεζών, προγραμμάτισε και υλοποιεί την κατασκευή ή ανακατασκευή τμημάτων πεζοδρομίων – πεζόδρομων.
Το έργο είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου με τίτλο «Κατασκευή Πεζόδρομων του Δήμου».
Η επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ασημίνα Παπαδιαμαντή και ο Νικόλαος Καμπράγκος, ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Βάρφη και στη συνέχεια το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτές που είναι σε εξέλιξη
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε τμήματα των πεζόδρομων – πεζοδρομίων της περιοχής της οδού Μαυρομιχάλη, στο Τμήμα της που βρίσκεται προς τη Λεωφόρο Στρατού και τις Εργατικές κατοικίες και μάλιστα πολύ κοντά σε σχολικά συγκροτήματα και παιδικές χαρές.
Επίσης ανακατασκευάζεται τοιχίο δίπλα από το κτίριο της Πρόνοιας Σταυρούπολης, στο γήπεδο μπάσκετ.
Η δημιουργία νέας υποδομής και η βελτίωση της υφιστάμενης, ελαχιστοποιούν τα προβλήματα πρόσβασης και διακίνησης, συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία  της πόλης μας, παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες τους.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!