Δευτέρα 11/6/2018: Εκδηλώσεις επίσημης έναρξης λειτουργίας της 7ης ΤΟΜΥ στην Ευκαρπία και της 6ης ΤΟΜΥ στην Πολίχνη Δήμου Παύλου Μελά


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
Δευτέρα 11/6/2018: Εκδηλώσεις επίσημης έναρξης λειτουργίας της 7ης ΤΟΜΥ στην Ευκαρπία και της 6ης ΤΟΜΥ στην Πολίχνη Δήμου Παύλου Μελά
Η Υγεία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ο θεσμός των Τοπικών Μονάδων Υγείας αναβαθμίζει θεσμικά το ρόλο των οικογενειακών ιατρών στο σύνολο του πληθυσμού, προβλέπει τη συνεχή και ολιστική παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού με έμφαση στην πρόληψη της νόσου και την προαγωγή της υγείας.
Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της 7ης ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Ευκαρπία, εντός του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 24.
Θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.
Η κοινωνία της Ευκαρπίας έχει αγκαλιάσει το νέο θεσμό καθώς ήδη έχουν εγγραφεί περισσότερα από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων 280 παιδιά (πολλά από αυτά ήταν ανασφάλιστα).
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πρώτη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών από το προσωπικό της 7ης ΤΟΜΥ που ήρθε σε επαφή με τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία, τον βρεφονηπιακό σταθμό, το ΚΑΠΗ, τα φαρμακεία και τους συλλόγους της περιοχής.
Η 7η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, συγκροτήθηκε και παρέχει τις Υπηρεσίες της στους πολίτες, από την Πέμπτη 15/3/2018, στην Ευκαρπία, καθημερινά τις ώρες 08.00 – 21.00 και διαθέτει:
3 Γενικούς οικογενειακούς Ιατρούς, 1 Παθολόγο και 1 Παιδίατρο
2 Νοσηλεύτριες και  1 Επισκέπτρια Υγείας
2 Διοικητικούς Υπαλλήλους
1 Κοινωνική Λειτουργό
Πληροφορίες: τηλέφωνο 2310 005128

Επίσημη έναρξη στην 6η ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Πολίχνη
Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω τελετής, στις 13.00, το σύνολο των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων θα παραστεί στην επίσημη έναρξη της 6ης ΤΟΜΥ που εδρεύει στην Πολίχνη και στην οποία έχουν εγγραφεί περισσότερα από 700 άτομα, μεταξύ των οποίων και 180 παιδιά.
Στην Πολίχνη ξεκίνησε και συνεχίζει ενημερωτική καμπάνια από το προσωπικό της 6ης ΤΟΜΥ, σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, Φαρμακεία, ΚΑΠΗ, πολιτιστικούς – αθλητικούς συλλόγους.
Η 6η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη, συγκροτήθηκε και παρέχει τις Υπηρεσίες της στους πολίτες, από την Τετάρτη 14/3/2018, στο κτίριο του Κοινωνικού Ιατρείου, επί της Αγίας Μαρίνης 4, Πολίχνη Δήμου Παύλου Μελά.
Διαθέτει και παρέχει:
4 Γενικούς οικογενειακούς Ιατρούς και 1 Παιδίατρο (για παιδιά έως 14 ετών)
2 Νοσηλεύτριες και 1 Επισκέπτρια Υγείας
2 Διοικητικούς Υπαλλήλους
Προσφέρει τις υπηρεσίες της καθημερινά τις ώρες 07.00 – 22.00
Πληροφορίες: τηλέφωνο 2310 005110

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!