ΟΛΤΕΕ: Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 7/6/2018 στα Προπύλαια

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 04-06-2018
 Αρ. Δ.Τ.: 055

Συλλαλητήριο  στις  7-6-2018


 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 18:00 με πορεία προς τη Βουλή.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ένα κατά βάση πολυνομοσχέδιο που αφορά την Παιδεία και τροποποιεί την ραχοκοκαλιά της, οφείλει να είναι προϊόν ευρύτατου και διεξοδικότατου διαλόγου και φυσικά πλήρως αναγκαία και τεκμηριωμένη η κάθε αλλαγή που εισάγει.
Καλούμε τα μέλη μας να εκφράσουν με την παρουσία τους την αντίθεση μας στην άμεση ψήφιση, με την διαδικασία του επείγοντος, του σχεδίου νόμου «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», αφού εβδομήντα (70) από τα εκατόν είκοσι ένα (121)  άρθρα του, δεν είχαν γνωστοποιηθεί στην διαβούλευση, δεν έχει γίνει η ώσμωση ώστε να έχουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσθήκες.


Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!