Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Χορωδία Aquapella Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, 21.30 Είσοδος ελεύθερη


Δελτίο Τύπου
Press Release
Χορωδία Aquapella
Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, 21.30
Είσοδος ελεύθερη

Μια μοναδική μουσική εμπειρία θα έχουν όσοι βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών την Τρίτη 3 Ιουλίου, στις 21.30. Με μόνο «όπλο» την ανθρώπινη φωνή, η χορωδία Aquapella θα δώσει μια συναυλία που σίγουρα θα συναρπάσει τους πάντες!

Η Aquapella World Music Choir ιδρύθηκε στο Townsville της Αυστραλίας από τον Ελβετό μαέστρο Beat Lehmann. Η χορωδία αποτελείται από περισσότερα από 60 μέλη και ειδικεύεται στην a capella world music. Το ρεπερτόριό της εστιάζει σε τραγούδια κοινοτήτων από διάφορες γωνιές του κόσμου, τα οποία είναι βαθιά
νοηματοδοτημένα με μια πνευματική ή ευρύτερη τελετουργική έννοια στις
αντίστοιχες κουλτούρες από τις οποίες προέρχονται.

Τραγουδούν πάντα στην πρωτότυπη γλώσσα της κοινότητας από την οποία προέρχεται η μουσική που ερμηνεύουν. Αυτή η μεγάλη μουσική ποικιλία σε επίπεδο διάθεσης, ρυθμού, στίχων, αρμονίας και φωνητικής ποιότητας κάνει τις παραστάσεις της Aquapella πολύ διασκεδαστικές και προσβάσιμες σε όλες τις ηλικίες και τα μουσικά γούστα, ενώ η εκφραστικότητα πολλών από τα τραγούδια που ερμηνεύονται δίνει στο ρεπερτόριο ένα βαθιά συναισθηματικό χαρακτήρα.

O Beat Lehmann είναι ένας από τους κορυφαίους διευθυντές χορωδίας στην Αυστραλία, με ειδίκευση στη φωνητική μουσική world χωρίς συνοδεία μουσικών οργάνων (a capella).


Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος ελεύθερηΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!