“Ιστορία και Ρεμπέτικο” στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 « ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ»
Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO κ. Καίτης Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί  μια μεγάλη αφιερωματική εκδήλωση για το Ρεμπέτικο  σε μια πολύ ιδιαίτερη , ξεχωριστή και συμβολική περιοχή της Θεσσαλονίκης. 
Με αφορμή την ένταξη του  Ρεμπέτικου Τραγουδιού στον αντιπροσωπευτικό κατάλογο της UNESCO για την « Αϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας»  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας Δια Βίου Μάθησηςοργανώνει  την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 7.00μμ στον μοναδικό- και ατμοσφαιρικό χώρο  για όλη την πόλη - Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στη Ν. Μοναστηρίου 7β στη Διαλογή της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού εκδήλωση για το Ρεμπέτικο η οποία περιλαμβάνει:
•           Παρουσίαση του Βιβλίου  « ΙΣΤΟΡΙΑ KAI ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» του Χρήστου Καρδαρά , των εκδόσεων Παπαζήση με ομιλητή τον Φώτη Θεοδωρίδη –Μουσικό  
---Έκθεση Βιβλίου για το Ρεμπέτικο Τραγούδι  σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο BOOKS & TOYS 
•       Συναυλία Ρεμπέτικου Τραγουδιού « Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» με την Ρεμπέτικη 40μελή Παιδική  Κομπανία «ΕΝ-Α-ΡΕ» σε συνεργασία με την  Μουσική Σχολή «Εν Αρμονία» .
 ΧΟΡΗΓΟΙ
Μεζέδες από το MARKIS FAST FOUNT
Δροσερή Ρετσίνα από την ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
Άφθονα παγωτά από την COLD SIN ICE CREAM


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!