Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής



25/7/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλευρό των πληγέντων
 από τις πυρκαγιές της Αττικής

            Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχοντας στην αλυσίδα αλληλεγγύης για τη στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, προχωρά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και καλεί τους πολίτες να συνδράμουν με ό,τι ο καθένας μπορεί για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί :
Τετάρτη 25, Πέμπτη 26 και  Παρασκευή 27 Ιουλίου (ώρες 7.00- 15.00) στους εξής χώρους:
·         Δημαρχείο Ευόσμου (οδός Παύλου Μελά 24)
·         Πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού (οδός Εθν. Αντιστάσεως 56, 4ος όροφος)
·         Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (οδός Μαβίλη & Πυθαγόρα, Εύοσμος), ώρες παραλαβής (7.00 – 16.00)
Μετά από επικοινωνία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου με τις αρμόδιες υπηρεσίες των  περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, οι ανάγκες που υπάρχουν αφορούν συγκεκριμένα είδη,  τα οποία είναι τα εξής:
- Ξηρά τροφή (κονσέρβες, φρυγανιές, γάλατα εβαπορέ, μπισκότα, κλπ)
- Ρούχα
-Παντόφλες – παπούτσια (ενηλίκων και παιδικές)
- Είδη Ιματισμού (σεντόνια, πετσέτες)
-Είδη προσωπικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, οδοντόβουρτσες,οδοντόκρεμες , σερβιέτες, πάνες)
- Μπιμπερό – πιπίλες -κρέμες για συγκάματα
- Καθαριστικά σπιτιού

            Στο μεταξύ σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών οι σημαίες στο Δημαρχείο και σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου κυματίζουν μεσίστιες.
            “Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το μέγεθος της εθνικής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην Αττική, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. Με τη σκέψη μας στους πληγέντες, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις  οικογένειες των θυμάτων και δηλώνουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, πρόθυμοι να συνδράμουμε με κάθε τρόπο για την ανακούφισή τους” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
           


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!